Skola

Här sitter jag och Cissi på spanskan och spelar wordfeud utan lärare! Trevlig helg på er alla, puss!


fredagskväll på stan

I fredags hade vi en väldigt rolig kväll! Dejten började med att vi fikade på Umeås mysigate kafé, Kafé station och sedan drog vi vidare och såg på bio. Det var verkligen tid att catcha up när vi alla tre inte hader hängt sedan Allstar-kvällen, verkligen skärpning på den fronten!
Sara

say wehooo

Wihooo! Äntligen är den här, appen för blogg.se för iphone! Nu kan vi blogg direkt från våra mobiler vilket kommer att resultera med en blogg som blir oftare uppdaterad skulle jag tro, inte dåligt va?

hejhoppsan

Sitter här nyhemkommen från skolan, han bytt ut mina supertaighta jeans mot långkalsoner (som btw är det skönaste plagget man kan bära), äter hemmagjorda chokladbollar och tittar i HM-katalogen. Kan berätta att modellen för killarna är jääävligt fräsch. Fast det är inte något fel på han heller.
Sara

3D

Nyhemkommen från skolan då vi en lektion inte hade någon lärare. Då jag chillade med den här^ personen och hade här låten i lurarna.

absolut awesome kan jag lova

Kan lova att jag är jävligt sugen på en sånhär:
EN POWENAP! Typ det bästa jag vet och jag tar en varje dag kan jag lova! Mina varar allt från 10-20 minuter men ibland känns det som att jag har legat i sängen i 2 timmar. Så jävla underbart! Dock så kan jag inte ta en nu för jag måste göra klart ett arbete om "Pedagogiskt ledarskap", askul...
Så sant!
Sar@BOxX

måndag

Känner att bloggen suger lite just nu!
Har inte mycket att berätta eftersom att veckorna är ganska tråkiga. Men till helgen ska vi hitta på någon, eller hur Cissi och Sara? Då får i alla fall kameran hänga med!
Rebecca och jag på skolan!
Ska på någon konstig lektion men klassen nu som vi har varannan måndag för att vi ska lära känna varandra bättre! DRYGT
/Corne

tisdag

tjabbatjena!

sar@box och jag på skolan, jag vart helt ihoptryckt
detta publicerades tydligen inte i tisdags, men här kommer det!

Tccccccc

Kvällen efter vistelsen på allstar så slutade lördagen hängandes utanför TC. Vi träffade en massa folk som vi kände och jag har nog aldrig varit så taggad på att få gå ut på krogen i hela mitt liv. Bara 440 dagar kvar...
Vi träffades bl.a dessa snyggingar!
sara

förra helgen

Bilder från förra helgen när vi firade när Corne fyllde 17 år. Vi åt hamburgare på allstar, såg på fotboll och hade det bara allmänt mysigt! Eftersom vi gick ganska sent därifrån hade vakterna börjat ta led på de som kom in. När vi ändå var inne på restaurangen så tänkte vi varför inte ta en runda runt baren liksom? Ett halvt varv kom vi innan någon från personalen kom och och frågade om vårt leg. Som tur var hade vi redan en plan om situationen skulle komma och den var att vi bara letade toan. Vi räddade situationen snyggt och låtades gå på toa, men lite nervös blev jag!
Om ni inte har sett det förut så har ju cissi bytt hårfärg för första gången i hennes liv, ljusbrunt blev det! Snyggt va?!
sarboXX

lörre

tjabs! sitter med hed och äter kex och ost denna lördagskväll, nu väntar vi bara på att resten av gruppen ska anlända så vi kan börja våran spelkväll
såhär taggade på lörre
hejdaaaa

.

Känner att det behövs en uppdatering här!
Jag åker till Hörnefors efter skolan idag med Jenny och Rebecca!
Måste också tilläga att Robin och Abdi är sjuuuuuuuuuuuuuuuukt jobbiga!!

måste kanske sola solarium?

Heeeej bloggen!
Idag har det varit en dag utöver de vanliga. Okej ska nu försöka att förklara detta så bra som möjligt, om jag ska vara ärlig så är minnet av allt lite otydligt...Vi hade fethålet och jag Alex och Claudia drog till stan. När vi just hade anlänt till stan kom Andreas Wijk och Kenza framspringandes till oss och ba; Heeej, känner ni någon som skulle passa som modell? Jag ba shiieet, och blev hur nervös som helst! Ialla fall så var den första jag kom att tänka på var en tjej som jag halvkänner och föreslog henne. Då blev dom taggade och Andreas sa; Kan du inte ringa henne och fråga?! Jag tar upp min mobil och lyckas knappa in rätt pinkod. Men då kommer jag på att jag har ju inte hennes nummer och säger till bloggarna att tyvärr nej jag har inte hennes nummer. Men jag kan ju försöka ta reda på det sa. Storbloggarna svarade då att ja men det skulle vara jättebra om jag kunde göra det. Sedan berättade dom att de håller på att spela in något som heter Modelljakten och söker modeller runt om i Sverige. Såklart visste jag ju om det och svarade "Haha jo jag vet ju det eftersom jag läser båda eras bloggar!". Dom skrattade och började berätta lite om modellerna dom söker efter och frågade lite om tjejen jag föreslog. Under hela vår konversation så hade dom ett filmteam och en ljudkille tror jag (?) så man var ju inte liiite nervös. När dom hade sagt tack och hej försökte jag förtvivlat att få tag i tjejens nummer men misslyckades. Men som ni ser så tog jag en bild tillsammans med Andreas och Kenza och småpratade lite mer med dom i samma vända. Berättade då att telefonsamtalet med tjejen var på g! När jag sedan kom tillbaka till skolan så lyckades jag få tag på hennes nummer och förklarade lite snabbt vad som hade hänt och sa att jag verkligen tyckte att hon skulle gå på modellcastingen som var senare på dagen i stan. Hennes svar var lite tveksamt men men hon sa att hon skulle fundera på det! Jag har nu senare fått lite inside-information om att hon har synts till när castingen hölls till men jag vet inte om hon sökte! Jag hoppas verkligen att hon sökte för jag föreslog ju inte henne för ingenting. Ja detta möte med dom gjorde verkligen min dag!

update: har snackat med tjejen jag rekommenderade och hon åkte till castingen och gick vidare till dom fem bästa! Och hon sa att om det inte vore för mitt samtal så skulle hon inte ha åkt dit! fan vad sjuk denna dag har varit
Det tog ett tag (typ 2 timmar) innan jag återhämtade mig....
Måste blogga senare för att jag har en massa bildern från i helgen!

RSS 2.0