ferrari

hej! sitter och surfar runt på  youtube-klipp.

Här är det någon som tar killens bil medan han tvättar den!



cissi

!

NU DRAR VI TILL GÖTEBORG! SUCK ON THAT BIAAAAATCHES!!!!!

:D:D:D



COOOOOORNELIIIIAAAAA!

svenska projekt



Hejhallå! Här sitter jag och skriver en svenska uppsats. Vi ska skriva om vår högsta diet (alltså om hur det var att gå på en diet) Ursäkta vår lärare, hon ihopskriver alltid ord, jag fattar verkligen inte hur hon kan vara lärare i svenska?!  Tillbaka till ämnet, vi har hållit på med ett projekt på svenskan under hela vårterminen, vi ska hålla en speciell diet för att gå ner i vikt. Det har faktiskt gått ganska bra för mig, jag har gått ner 8 kg!

Nu ska jag åka och kolla på min lillasysters revy!

/Sara

50-tal




hej!
här kommer två bilder sen i fredags när vi hade redovisning om 50-talet, vad tycks?
NU:äta, sen träning!

seees/cissi


kilklack

Nu är dagens högklacke-träning avklarad. Man måste ju träna om man är ovan som jag innan balen! Om någon undrar så är klacken 8 cm hög, och jag blir ca 181 cm lång i dem!



/Sara

nostalgi

Elin, kom du ihåg??!



Detta var alltså min favoritgrupp när jag gick i trean. De hette Poets, och jag och Elin var bland deras största fan! Jag har deras skiva och allt. Det är Jimmy Jansson (17 år) som sjunger i bandet och detta var innan hans solokarriär. Så just nu går deras gamla skiva för fullt på spotify, det är galet att jag fortfarande kan texterna...

/Sara

vi om 3 veckor!


gbg









Det vart inte så många bilder som jag tänkt men aja får lägga upp dom sen...:/ lite från revy och uppsala.
På torsdag drar vi till götet med klassen ! det blir galet kul!:D
OCH OM PRECIS 3 VECKOR ÅKER VI TILL BARCA!!!! WIOHOOOO!:D

Corne


enhjuling

Igår kväll var vi på kulturnatta, det var väl sådär på stan. Här kommer en skön bild från i fredags.


Stars on my hand



Ikväll har vi ätit grillat till middag, mums!

solsting

Corne här! Jag har inte så mycket att säga förutom att vädret är galet, jag älskar det!
Grillning imorgon och träning nu! skönt.


kör en foki-pose

hare bäst


vaarmt





Tja, här ligger vi och steker och livet leker!



picknick

Lite bilder från lördagskvällen. Jag var med Cissi, Malin och Johanna på stan och hade picknick!



/Sara

jag gillar ryssland

I veckan har jag hela veckan varit förkyld och det har inte varit roligt. I torsdags var jag en sväng till stugan och stannade där en natt. Eftersom det har varit strålande väder idag så har jag solat såklart, och varit på stan en sväng och shoppat! Jag kan meddela om exakt en månad åker vi til BARCELONA!!! :D


Simon gjorde några moves vid elden.

/sara

väderprognos

Man behöver inte gå in på smhi.se för att kolla vädret. Den enda sidan man behöver är fb!
Det finns en massa fler uppdateringar men orkade inte ta alla eftersom det kommer nya typ hela tiden!


/sara

nattine

Nu taggar vi inför kvällen till nattine´n som är klockan 22.30 och efter det så verkar det som  om det blir det fest på kyrkudden så kom!  Det blir jobbigt att kliva upp imorgon. Typ sju eller åtta ska jag upp! fett drygt för jag ska till Uppsala av privata skäl hahah dte lät läskigt aja:) jag kommer hem nån gång i helgen typ lördag natt/söndag morgon!

Skriver sen! Ses i kväll hoppas jag! kom!....not!



Corne

fb

Jag har räknat ut att jag har aldrig pratat med ca 13% av mina vänner på facebook, fråga mig inte varför jag gjorde det.


/sara


blablabla

Ibland älskar jag att jag går i musikklass! Nu är ett sånt tillfälle. Vi börjar 12.15 och då ska vi bara ha en föreställning för skolan sen slutar jag! Jippie!:D Men måste ju även tillbaka ikväll men det är en annan sak men nu börjar jag bli lite småless på revyn menmen bara köra sista nu. Har ingen röst heller btw så får se hur förjävligt det kommer låta aja fuck döda min hals!:(

 

feber

Idag hade jag många planer för dagen men allt slutade med att jag fick feber. Så idag har jag nästan inte gjort någonting. Igår kväll var jag med Corne och grillade med en massa på kyrkudden. Senare åkte vi hem till henne och drack te och åt mullesnus, och sen jag sov över där! Najs! Men nu ska jag försöka att baka bröd i stekpannan till mig. Hoppas att jag mår bättre imorgon!

/sara

outfit




Det här är otfiten för ikväll.Linne från england,leggings:gina, ring:hm,och armband:thomas sabon och nåt:) Ska först bara köra revyn och då har jag kläderna i videon under men sen efter det då drar vi ut right!?:) Trevlig lördagkväll!

cj

igår

från igååår


cornee

whenuwereyoung

Hmm vad ska man säga om igår jag tyckte ändåå det gick hyfsat och olsson du va galet bra!Du satte solot och allt!;) Efter premiär"festen" så åkte vi till kyrkudden och grillade typ:) ganska kul men fett kallt va det! Stannade inte så länge som tur va. Idag är det match mot mariehem som gäller, får se hur det funkar med min hals som också ska hålla till ännu en kväll med revy. Sen får vi se vad som händer ikväll!:D

cjj

oijejwifpew

apa vad nervös jag är! skriver sen när jag skämt ut mig!

dunderbraaa

Hej! Vilken underbar dag det är idag! Har nyss kommit hem från skolan (kl är 10.12).
Idag har vi fått sett de andras gruppernas filmer som de har gjort under temaveckan. Alla var typ bra! Och nu blev jag fett taggad på att göra snyggt gjorda filmer, så nu håller jag på att ladda ner Sony vegas! (a) Nu är jag ensam hemma och har musiken på högsta volym! Hur najs som helst! Sen ska jag på stan med Cissi, och ikväll är det ju premiär på Grubberevyn! Det ska bli kul att se när Corne sjunga! =) 



Alla våra snygga outfits som vi bar när vi skulle spela in vår film! Hah, jag drog någon modellpose eller nåt. Bild lånad från Hanna.

/Sara


JAGKOMMERDÖ

Äntligen hemma efter en galet dryg dag i skolan! Idag har vi haft "genomdrag" på heeeeela skiten och jag säger bara: Snälla kom inte. Jag fattar typ nada av den. Men i alla fall jag har fixat ett typ halvtransparant linne som är ganska stort på sidorna som jag tänker ha på mig. Och en under kjol måste också fixas att ha under våra marinblå klänningar. Bara jag som inte hade en aning om vad en underkjol va tidigare? Klänningarna är typ ändå fina. Stort cred till dom som syr alltihopa! Jag skulle aldrig palla!
Och här får ni ännu mer webcam bilder. Förstår att ni gillar dem.



cj


cissi surar

Tjaaa, här sitter vi och och ska klippa ihop våran film. Vi har fått lite tekniska problem men det håller på att fixas! Temavecka är sååå chill! =)

seyaa



/sara

fettmeskojjj

KOm nyss hem från stan med rebecca:) nu har även hon fixat bal grejer. Verkligen fina saker:) Fett kul! såg även massa "roligt" folk! Hörde att du tyckte jag va ego? Hah jag ska inte ens nämna vad du är.

aja idag va det nationella i no det var ändå inte så svårt men jag pallade verkligen inte man kan väl ändå inte säna betyget hoppas jag! Repade även våra revy låtar igen. Nu börjar det närma sig spännande. Usch jag känner att jag kommer faila på dansen också.Nu är klänningarna också snart färdiga och det känns som om att man inte får äta nåt tills på fredag för då typ spricker dom. Men enligt syläraren brukar "alla gå ner i vikt under revyn" jo tjena. haha


Goooshhhh första gången på lääääänge jag haft smink idag btw!Galet!

Sriver sen om jag har nåt att komma med:)

Cjjjjj

bra rubrik

Här pågår pedikyr för fullt!
Ikväll ska jag på avslutning med innebandyn, och vi ska spela bowling och äta taco buffé. Gött!



hemmafru

Efter att ha hämtat Simon från dagis ska jag nu laga mat. Jag är nästan som en hemmafru.
I veckan har temavecka på skolan och idag har vi spelat in en film. Min outfit var snygg ska jag säga er, ni får se bilder sen.


/Sara

scorett

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan för att stå och sjunga hela dagen!

Igår repade vi till revyn och jaaa.... hmm inga kommentarer.
Sen drog jag och lina in till stan och fixade mina naglar! Sen mötte vi upp malin och rebbb och fixade massa balstuff och sånt:D


Det här är iaf mina skor som jag kommer ha på balen och jaa säkert 24/7 alltså jag är typ helt kär i dom! och sitter finfint och och är ändå 10cm klack så man blir lång vilket är ett stort plus! köpta på scorett om nån undraaaa
 nä nu måste jag dra!
börjar om 8 min.

pöss /cornelia:D

sålde fika

I går sålde vi som sagt fika på UFC-match. Dom förlorade och det var kallt, men värt det! Bilderna är lånade från Hanna.


sola

 NU: vit,ful,ofräsch. SNART:brun,snygg,fräsch.IMORGON:REVYGREJJS SOM KOMMER GÅ SÅ JÄVLA DÅLIGT!


cORn£Li@


kick ass

Det här är galet, ikväll blir det tredje dagen i rad som jag ska ut och ha roligt med kompisar. Jag kom inte ihåg när det hände sist! Fett kul iaf =) Jag och den andra osynliga bloggaren Cissi + några andra, ska till SF ikväll och se filmen "Kick ass". Men innan det ska jag dra och jobba på UFC-match för att tjäna pengar tredje helgen i rad, sånt gillas starkt!


/Sara

grillning vid älven

Igår kväll var vi som sagt och grillade med en massa vid kyrkudden. Men såklart när man äntligen har fått upp elden och folket kommer har kameran inte något batteri kvar. Så ni får nöja er med bilderna innan själva grillningen började! =)



Det var fett svårt att göra en eld när man inte hade ved!

Corne och ett isflak.

Hanna fick också vara med på ett hörn.

/Sara

Valborg

Lördag natt nu då. Valborg hmmm ja vad ska man säga? säger som sara, valborg med stans fräshaste killar! inte helt fel!

Mått sämst idag blääää på det men fett mysigt med grillning med massa folk:) Har inga bilder från idag men sara får lägga ut!
sov sött ///corneliaa

bild från julia

nyaste musikvideon

Den officiella musikvideon, EENIE MEENIE! - Justin Bieber & Sean Kingston!


valborg

Valborg med bland de fräschste killarna i Umeå gillar vi!


bild från förra helgen

RSS 2.0