hp3D

Vi var ju och såg harry här för ett tag sedan! Det känns ju tråkigt att det var slutet på alla filmer för man är ju van att det alltid ska komma en till film sen, right? Vi var då nöjda med filmen och tyckte att det var skojjigt med annorlunda glasögon!
Ikväll ska jag på p12-disco, askul va? Nej men jag ska jobba där med innebandyn på UFF så jag får ju se hur detta ska gå...

/sarbox

bildbomb från skellefteå

Holaaa amigos! Har varit för busy för att blogga på senaste tiden. Kom just hem från en middag med några kompisar och innan dess har jag spenderat några dagar i stugan. Vi tre var ju som sagt på trästockfestivalen vilket var väldigt trevligt! Pallar inte berätta vad vi gjorde utan bilderna får tala för sig själva. Jag dock berätta att de artister vi såg var Kapten röd, Tove Styrke, Movits, Säkert!, och Sahara Hotnights!
Justdet, Corneee är just nu i Rom så henne kommer vi inte att höra så mycket ifrån skulle jag tro!
/Sara

tillägnat hanna hedlund

hallååå deeer!

imorgon är sista jobbdagen för i sommar! ska bli så sjukt skönt med sovmorgon..dör juh


en bild från igår(?) när jag och hanna försökte picknicka på en brygga

värsta är att det här var den finaste...




hannaa var sjukt lik pippi långstrump i sitt röda hår och pippikofta


zisssowaaaaaa

fuck the police

I veckan så klädde min familj ut oss till hiphopare för att hjälpa våran kusin att göra några  filmsnuttar som senare ska bli en present till hans pappa! Jag kan säga att detta var första gången jag har sett min pappa i linne....galet kan beskrivas som smågalen!
/sara

här var det charmiga tjejor




spenderade dagen på klippiga bergen med sara och hed! och ikväll fortsätter vi med pyjamasparty hos hannaaa

zissowa


fredag

sitter här och väntar på hed som ska komma med lite tjockgodis och en film,så jag tänkte passa på att slänga ihop ett inlägg nu eftersom hon är så sjukt sekig...

idag lagade jag min egen middag och när jag ska laga mat har jag tre alternativ att välja mellan 1. nudlar 2.billys pan pizza eller 3. varma mackor

ser ni vad det blev? till och med sallad! det är  mycket svårare att få med maten och sig själv på bilden än vad man tror. mina varma mackor var inte så varma efter alla misslyckade kort...


gårdagskvällen

gött

Sliten tjej!

Kan ju säga att fruktsalladen som vi gjorde igår för att ha till allsång på skansen var ju INTE liten!! sara du får nästan ta och lägga ut en bild på den!?? Jag ska också tipsa om vårat favorit program som går efter allsång på skansen! Det heter The Hunks klockan tio på trean!! Sjukt värt att ta sig en titt på!
Kan ju säga att det inte vart mycket sömn i natt kom hem vid sex i morse så jag håller på att falla ihop!
Men jag ska ändå ta och åka i väg till mormor och morfarsstuga nu för middag med min släkt och min blivande släkt(?) från England! Är det fest så äre!
Uppdaterar när jag kan så får ni veta hur allt med bröllopet går! :D
Sjukt taggad tjej!
/ Corne

tisdagkväll

Ikväll kommer dessa tjejer hit och vi ska se allsång på skansen, höhö. Efter det är planen att vi drar ner på stan och fikar skulle jag tro!
/sara

firar med koffein


Kom nyss hem från jobbet och en sväng på kvantum! Kände att jag var tvungen att dela med mig av min dramatiska skohistoria! I fredags när jag kom hem från Fyrklövern upptäckte jag att jag bara hade en sko i cykelkorgen. "Shiet inte bra alls" tänkte jag men hann inte fundera så mycket på det eftersom jag var tvungen att skynda mig för jag och brudarna skulle ju åka till stugan. Sen igår när jag cyklade både till och från jobbet letade jag som en tok efter min sko längs vägen om den skulle ha råkat ramlat ner från korgen. Jag berättade för alla att mina skor var spårlöst försvunna men den kom inte tillbaka för det. Idag när jag hade slutat så letade jag på alla ställen på jobbet om jag möjligtvis hade glömt den där. Till slut gav jag upp, satte mig på cykeln och begav mig hemåt, dock kände jag fortfarande att den finns nog någonstans men det gäller bara att hitta den! VIPS så finns den där mitt framför ögonen på mig längs cykelvägen på en sten! = Jag blir huuur glad som helst! Därefter kände jag att jag måste ju fira att skon är tillbaka och köpte då denna latte på ikki! End of story
/Sara

Värt

När man inte har speciellt mycket att göra kan man ägna sig åt att sminka sig! och det är precis just detta som jag gjort idag! Eftersom att man inte är något så kallat proffs på att sminka sig så har jag testat lite hur jag vill se ut på bröllopet och det lutar åt något i det här hållet!
Det är ju kul att man har mycket att göra! Tur att jag kan se fram emot Allsång på skansen imorgon mes Sara och Cissi! Jippie
/ Corne

bildeeeer

Medan jag ändå är här inne kan jag slänga upp några bilder från Midsommar i Cissis stuga!

/Sara

weekend

Hola! Idag kom jag hem från min stuga i Kussjön där jag spenderade helgen med Hanna och Cissi! Vi åt bla god mat, kastade pil, solade, badade, hoppade studsmatta och pratade en jäkla massa skit! Mycket trevligt måste jag säga. Sedan när vi kom hem drog jag, Cissi och Corne och såg på på när UFC spelade match i den stekande solen. En väldigt rolig helg måste jag säga.
Denna powenap ligger verkligen på min Topp-5-powernapar, UNDERBAR var den.
/Sara

ska vi gifta oss?

Tjabba! Här sitter jag men rosa och nymålade naglar i mitt nystädade hus. Det är ju jag som sköter hushållet nu när familjen är i stugan och jag är i kvar här och jobbar! Jag har diskat, dammsugit och försökt mig på att tvätta men vettefan hur resultatet kommer att bli.  Idag har jag jobbat som vanligt på Ica Fyrklövern och det faktiskt var den bästa jobbdagen hittills, höhö. Bara två 13 arbetsdagar kvar... Jag har även avklarat den sista fotbollsträningen innan uppbehållet, YEY träningsledigt i två veckor!

Nej, nu ska jag sätta lite Gossip Girl som förövrigt är förjävla bra!
X_c9ce42f6_large
Min babeeeeee
/Sara

Snel hest gå på fest eta upp varenda gest



Holaaaa
Ännu en sommarkväll med alldeles för mycket gott,  GG och fula webbcambilder. Vi har precis proppat i oss middagen+kladdisen och ska nu ska det tryckas godis. Hade varit fulländat om corni joinat men hon hänger i stugan för tillfället.
Imorgon blire förhoppningsvis bra väder och UFC match, vi ses väl där? CIAO

Vilken tur jag har!

Jag måste bara säga att man haft en himla tur att man hittat just zissowa och sar@box070! Jag diggar er verkligen och designen var grym!
Den senaste veckan har jag i alla fall jobbat! jag och 2 andra tjejer har tänkt att öppna ett litet fik,tror vi.
Nu sitter jag i mormor och morfars stuga eftersom att min madre är borta och ingen tror att jag klarar mig själv:P
Jag har det riktigt gött men känner att gårdagens trevligheter känns i kroppen!
I tältet på skolavslutningen:)
Det är sånt här man håller på med på jobbet åt kommunen!
Corne

en hest gick på fest och drack lesk

tjaaa! läägee?
sara den photoshopnörden slängde ihop en bloggdesign och bilden nedanför på en sekund och så fick jag uppdraget att skriva... har ni det bra? det har iaf vi, det är sommarlov och saras hus är tomt så vi lanar GG non stop!WOHO
om ni har tur och tjatar på corne så kanske hon slänger upp en bild från midsommar?sneela
zissowa och sar@box

RSS 2.0