Bio

Slänger in ett till inlägg idag när jag ändå är igång! Sitter just nu på bion och väntar för att jag och mamma ska se tinker, tailor, soldier, spy. Hoppas på att få en toppenkväll med mamma idag!:)


/Cornelia


Heest

Min jul har varit riktigt super! Stannade i övik i nästan en vecka och hann med både lite mellandagarsrea och bad på paradisbadet.

Men igår och idag har jag befunnit mig i hörnefors och där har det bjudits på mycket skratt, lite danstävlingar, resturang besök, skräckfilm och faktiskt lite ridning på rebeccas fina islandshäst!:)

Imorgon är det nyår och såklart ska jag vara med mina bästa då!

/ Cornelia


Fujidirekt

Jippie! Nu har mina beställda bilder kommit och nu ska de upp på väggen, asnajs


Icajobb

Vad gör man på sin första lediga jullovsdag? Jo jobbar på ICA Fyrklövern, här är det också en massa julestyr som gäller. Imorgon ska det tydligen bli kaos, jag får ju se hur det går..
Btw, idag är det mörkaste dagen på året så att ni vet. Dock så ser det väldigt ljus, fint och blått ut där ute + får ju inte glömma att det är kallt också, det gillas!


På väg till övik!

Sitter just nu i bilen tillsammans med Rasmus på väg till övik! Det är bara någon mil kvar och sen ska vi på burger King och äta. Sen stannar jag i övik för att fira jul!:)

En annan ska jag måste berätta är att Cissi fyller 17 år idag! Så ett stort grattis till henne!!! Tycker nu att alls våra jättemånga läsare på bloggen ska ta och gratta henne!!

Corne


På maliedal

Glad tjej på väg till barnenshus! Äntligen är det lov!


fjärde advent

igår var en hemskt bra dag med massa mysigheter. sara, jag och corne möttes upp och bakade oerhört fina peppisar och senare tillkom också rasmus och vi spelade som sagt med andra ord och såg love actually+ att sara gav oss grymma julklappar! julstämning ja tack


Taggat

Ikväll blir det julmys med allt vad det innebär med Corne, Rasmus och Cissi. Jag är taggad


students dying

Har äntligen gjort klart fetaste arbetet. 11,5 Word-sidor blev resultatet och nu känns det huur skönt som helst att det är klart, say wehoo! Nästan så här awesome.
sara

Du är så otroligt fin

Titta vilken trevlig överraskning jag möttes av imorse, dock så kände jag mig inte så unik eftersom alla andra 2038 elever på skolan också fick en julklapp.

Sara


Partyy

Nu har det shoppats partymuggar på dollarstore för fulla muggar höhö

Sara


dagens citat

Jag var ute och lekte med barnen på lunchrasten med min icke så passande lekoutfit; skor med klackar.

Liten tjej som går i ettan: Har du klackar? :O Går du i sexan?!!

HAHA skönaste kommentaren, tydligen är man jättestor om man går i sexan. Helt seriöst, i sexan då är man 12 år. Jag hoppas att jag ser lite äldre ut än att vara 12 år. Dessa barn slänger ur sig helt inderbara kommentarer lite då och då. Jag vill också vara på fritids och leka och där hänger jag varje chans jag får!
Tumblr_lume42x1ml1qfrmhzo1_500_large
sara

såg den här och tyckte att den var rolig

sara

Måndag

Hela denna vecka ska spenderas på böleängskolan och följa en ledare. Den började med pysseldag vilket var ubderbart, älskar pyssel. Var nog bland de mest taggade barnen på stället. Efter det lekte jag lärare vilket innebar att jag höll i en lektion helt själv, helt själv!! I halvklass dock, ena gruppen gick awesome och andra var kaos. Titta vad jag hade för regel på tavlan. Fröken känns tantigt.

Gissa vilket som är mitt ljus?

/sara


On tha buss

Sitter just nu på bussen på väg hem. Har ändå inget bättre för mig så jag slänger upp ett inlägg. Hade tänkt att visa några bilder från den musikvideo som vi gjort som vi idag åkte till Umeå östra för att spela in!

Corne


hittade denna

jävligt brun+småless tjej
/sara

En klassiker

Jag ser bussen komma 20 meter framför mig, vill inte riskera att skämma ut mig genom att springa efter den och missa den, (för att det har hänt för måånga gånger) missar bussen, fml


3 december

tjabbs!
här pågår minsann scrabble-kväll och den riktiga wordfeudmästaren ska koras.. spenandee


Abdis reaktionsförmåga är inte på topp

Det här inlägget tillägnar jag våra trogna läsare Abdi och Robin. Idag under vår lektion så skulle vi testa vår reaktionsförmåga och allt jag kan säga är att Abdis inte var på topp!


Torsdagsmys

Just nu ligger jag och har torsdagsmys med Rasmus:) vi har kollat på Victorias secrets fashion show och det är helt galet var dom är snygga!! Man dör ju! På TVn är det a cinderella story och sen är det fråga Olle dokumentären höhö hoppas det inte är några gamtanter med bara!


/ Corne


Jag har fått en ny älskling i mitt rum

Kärlek till tekniska prylar.


RSS 2.0