cmon rude boy can u get it up




så här blir nog outfiten imorn linne,bustier och svarta jeans med leggings under:) och sen tjocktröja att ha om man ska ut perfa!

Nu blir det till att åka och träna tjaooooo

Valborg.snö?

Men ska det vara typiskt eller!? att vädret ska suga imorgon!  och att lägenheten är typ rökskadad! fuck! ajja imorn är det ju valborg!så fett taggat! det ska bli galet! jag måste se om jag hittar nåt jag kan ha på mig som inte är för kallt att gå omkring i. Känns som alla varma kläder bara är fula:( blää nu måste jag hitta nååt!


ni får en liten pluttbild på mig hmmm valborg för 3? år sedan

ses;D

musik

Sitter här i sängen med datorn i knät och lyssnar på Wake me up when september ends, för att vi ska spela låten på musiken och jag kunde inte texten. Ikväll blir det plugga inför teknikprovet på fredag, inte taggat...





/Sara

ferre

Corne stod mest för fotograferingen under helgen men jag kan ju visa några av mina få bilder som jag tog!




/Sara


fuck


Försker ladda pp lite bilder sen i helgen men det går inte så bra:/ fuck ajafår fortsätta försöka


dagens oufit för alla?

Är det bara jag som har tänkt på att nästan alla tjejer i min (våran) ålder ser i princip likadana ut! Jag har tänkt på det t.ex. när jag går på stan och ser att alla klär sig i samma kläder! Det är egentligen faktiskt tråkigt, fast jag ska egentligen inte säga något för jag är en av dem. Jag har 5 av6 av sakerna på bilden och vill ha den 6:e, vad är grejen kan man ju undra. Titta på den fina bilden som jag har gjort, erkänn att du har minst 3-4 st av sakerna som dockan bär? Det är jag säker på!



/sara

kvällen var galen


premiär



jag sara och johanna på lagfest!


lagfest

Nu är det lagfest för fan!


god natt



Det lovades ett inlägg per dag så då gäller det att ligga i! Imorgon har vi alla tre fullt upp. Besök hos frisören, jobba på stan, handla inför kvällen och sedan lagfest klockan 7! Nu tycker väl vi alla att Cissi ska göra ett premiär inlägg¨, typ imorgon?!

Btw, det har inte ens gått två timmar på den nya dagen och vi har redan 4 besökare, det är fan lite coolt? kanske inte, men god natt!

kronans

Kan någon säga mig varför Apoteket har gått och blivit en droghandel? Jag fattar inte grejen liksom...



/sara

fresch

Ikväll har jag sprungit, gjort sit-ups, druckit en hallonsmoothie, dushat, gjort inpackning, rakat benen, noppat och färgat ögonbrynen och snygga till naglarna. Så nu finns det bara ett ord som beskriver hur jag känner mig. FRÄSCH!


typ såhär fräsch

/sara

följ oss vetja


Nutyckerjagattcissibordetaochbloggasnartiställetföratthållapåmedsitthållbarutvecklingarbetesådetså!

yesss! Så galet skönt att det blev som vi ville, vi drar till gothia i sommar! :D
Hoppas det går bättre än förra gången vi va där:P

Och kan inte sommaren bara ta och komma? Jag har så sjukt mycket som ska hinnas med!
Dessutom är det massa saker som ska hinnas med innan skolavslutningen! Om två veckor är det revy och det blir ju spännande att se hur den kommer bli. Jag är lite skeptisk över hur teatern kommer bli men... äsch skit samma!

JUst det på lördag så försvinner utväxten och jag ska slinga mig blondare och klippa mig:)

Hittade just en gammal bild på mig som brunett nästan så att man skäms:P


Nä nu ska jag faktiskt åka och köra body pump igen ucsh så ont man får!

CJ


moppe

Min lillleror, 4, har en moppe och jag, 15, har inte en. Det är något som inte stämmer?



/sara

chillar

Tja, här sitter jag med Corne och kollar på alla :PPpPpPp-grupper på fb. Jag har ändrat min åsikt om dom, några är helt underbara! Vi har hela förmiddagen planerat inför LAGFESTEN på lördag! Fett taggat. Ikväll blir det som vanligt marathon på tv5, dating in the dark, desperate housewifes och sist cougartown! <3


Busy?


Ser jag inte lite busy ut med min chocolate chip cookie i munnen och min epilator i handen?;)
Det var det som jag gjorde igår i alla fall, köpte mig en epilator och ryckte bort allt hår på benen och bakade finfina kakor!

Ingen spanska lärare idag=hål=lina och malin här och chilla:)
Dessutom ska dom ta hål i naveln idag, liiite avis är jag! funderar på att kanske göra det men vet inte riktigt vad jag tycker och inte mamma heller för den delen. Men det är ändå galet snyggt!

 Nä nu ska jag fortsätta lyssna jag på fett nice musik och kolla på massa snygga kläder!

C


Hanna-sjukan?

Whats up med att alla på facebook äter kladdkaka?!


kinamuren eller nåt

N har jag(corne) och my (stockholmarn) kommit hem efter en galen kväll på nydala! Nu har vi fått nog av kärleksuddar och kinamurar och bräntis barn och nu tänker vi sova. Galet skönt!

(My gästbloggar)Vem är usher?! Aja, vi gick typ över en mil och det var läskigt för vi mötte två bilar som körde jättesakta oså såg man inte in i bilarna, haha. Och när vi precis kommit till nydala på kvällen såg vi en killle som skulle åka längdskidor, på en lördagkväll?! JAG OCH CORNE SJUNGER JÄTTEBRA BTW:D

såå nu tänker vi sova sleep tight!;)


iskallt

Idag drog jag och Cissi ner till stan för att tjäna lite pengar. Vi satte flygblad på bilar på parkeringshus och allt tog ca 1,5 timme. Samma sak gäller imorgon fast då ska vi vara på lite andra ställen. Känner mig helt slut nu, ska nog ta en underbar powernap!



/sara

heyy

Corne här! Nu drar jag in till stan med mamman min och sedan vidare på iksu för bodypump. Ikväll blir det att vara med My tror jag.

Jag är galet ofräsh, stavning? aja så ni får en gammal bild



corne

regler

Premiär för bloggen idag! Ny design, snygg?
Ikväll har vi sett på The Box, inte rolig enligt sara, och corne erkänner att hon är en chicken.

Våra regler för bloggen:

♥ Minst ett inlägg per dag, ointressanta får duga.
♥ En bild i varje inlägg.
♥ Ni får inte bli lessa på oss när vi skriver om Barcelona 24/7.
 
Läs den ofta! ;)







andra bloggningen

Tjao, andra inlägget kom snabbt upp! Ja, vi ska snart göra en snygg design här så att bloggen blir läsbar. Den kommer att bli extremt snygg, det kan jag säga redan på förhand!



Jag kan också

Första bloggningen

Nämen fick man äran att skriva första inläggt?:O tydligen:) I den här bloggen kommer ni får läsa en massa skit men en massa rolig skit! Om vad som händer i våra liv. Om skolan. Om kompiar. Om kläder och ja så klart kommer ni också få föjla vår upptaggning inför BARCELONA!:D

Jaaa ingen har nog hittat den här bloggen än men om du gjort det så är det inte den här designen vi hade tänkt att ha! helt säkert! Snälla sara får fixa en åt oss visst?:)

Jag är så glad solen skiner och ja sommarn är påväg och det är GALET taggat!




byebye bitches vi hörs:)

corne

Välkommen till vår nya blogg!

Som ni har längtat! Här är vi nu, topptrion som kan mäta sig med powerpuffpinglorna!


RSS 2.0