hejhejsommar

Cornelia här! Sitter just nu hemma och är inne på min första sommarlovsdag! Kan inte beskriva hur skönt det känns! Det är underbart! Igår så hade vi på Minervaskolan något som kallades Minervagalan där det delades ut priser till folk för olika sorters prestationer. Jag hann även med att åka in en sväng på stan och hänga på kajen. Det var mycket trevligt, faktiskt ganska varmt. Tänkte faktiskt slänga in några bilder i detta inlägg. Det är ju faktiskt så att samtidigt som de andra bloggägarna(?) var och stekte i Cypern så har jag också varit en sväng till Berlin. En väldigt rolig och mycket intressant resa.
tv-tornet
East side gallery (berlinmuren)
Brandenburger tor
Currywurst. Finns verkligen att köpa ÖVERALLT och var riktigt gott!
Åkte på zoo sista dagen och det fanns verkligen ALLT! Fanns jättegulliga småsmå apor såå söta
Det var lite grand av Berlin. Nu ska jag nog se om Cissi och Sara har haft sin skolavslutning klart så vi kan fixa inför kvällen!
Så klart som varje år ska vi tälta idag! :D Det är ju tradition!

cop

Ibland är det ganksa spännande att vara polisdotter. Idag kom pappa hem med några övervakningsvideor från en affär och frågade om jag kände igen killarna på videon! Tyvärr så visste jag inte vilka det var men det är alltid kul när man faktiskt kan hjälpa till!
/Sara

också var det de här med rubriken igen...

tjabba

Idag mina vänner åker jag och sara till utlandet i en vecka för att bara chillaxaa och äta gott. ni lär ju sakna all uppdatering va? förstod väl det.


förra året när jag sara och corne var i barcaa, enda bilden jag hade på mig och dig sara?

Nu är det ändå dags att ta tag i packningen av väskan, ska ändå vara hos bäckström tidigt imorgon

seyaaa sooon/ zissowa


RSS 2.0