Vilken passar bäst?

Jag och Simon testar luciaoutfiten och han har just bestämt sig för att vara tomte! Nu vet ni det


Min morgon

Dessa bilder representerar min dag mellan 10-11, jag var ledare på bandyskolan för 5-6 åringar. Visst ser jag duktig, engagerad, rolig och pedagogisk ut


Lördagskväll

Ikväll firades min födelsedag! De två bästa överraskade mig och tog med mig till sagami och bjöd på en sushimiddag, helt underbara! Ingen av oss hade ätit det förut så det var väldigt spännande att testa. Dock blev man inte jättemätt, så vi drog förbi donken och tog en glass. Kvällen fortsätter hos Cissi där vi nu sitter och myser framför lasse&maja med en tjock godispåse, awesome kväll enligt min mening

/Sara e


En klassiker

Jag ser bussen komma 20 meter framför mig, vill inte riskera att skämma ut mig genom att springa efter den och missa den, (för att det har hänt för måånga gånger) missar bussen, fml


Spännande

Har hur nu stoppat in min tandblekning för första gången, spännande! Och usch budet smakar inte jätte gott måste jag erkänna!

Igår så drog vi först på Ica och köpte chirre och sen åkte vi till Cissi och hade filmkväll:)
Sen får vi se vad som hittad på ikväll!;)


dagens ilandsproblem

"Jag vill inte träna min mage, för då får jag synligare magrutor och det vill inte jag ha...:("
anonym tjej

bara 366 dagar kvar

Att jag är 16 känns minilitet. Ja jag känner  mig som en plutt helt enkelt med tanke på att andras tankar om att snart blir de 18 börjar snurra! Men i morgon blir det ändring på deeeet, happygirl!
en nybliven 16-åring, förra året

två bilder

Från shopping och middag på Tacobar!
/sara

lite smått slitna efter ärligt 10 timmars shopping

nu är det häng på arlanda i 3 timmar. ska vi beställa kinamat och sätta på en GRYM film och powernapa i kickass stolarna . hareee bäst ladiees 

huvudstaden

Det blev en spontantripp över helgen till stockholm med hanna och cissi! Det var hanna som drog igång detta för annars skulle det inte ha blivit av kan jag lova. Detta ska bli spänande och väldigt trevligt =)
/sara

kolla vad coola jag och jessica var


the kaffechallege

nästan en månad sen jag och green bestämde oss för att bli coola kaffedrickare! kolla vad bra vi har blivit, behövs endast en sockerbit nu! ÄCKELBAROMEMETER: 4 och trefjärde delar

Kvällen

Detta har jag framför mig ikväll:
Pluggning med kaffe och efterrätt, planering av weekend+ dhw + kvällsfika med Hanna och Cissi! Kanske gött va?

sara


yeeaah


tu voz

441888158_large
bästa låten kan jag lova

när man har gamkväll behöver man bara titta på det här också blir man genast på bättre humör. ps.felåt för internskämtet

-fan..... det tog redan slut

Satan vilket drag det är här på bingon

Helt sjukt vilket partyyy


Slösa

Let's åka på stan och shoppaaa!


Resultatet

Det blev de godaste omeletterna eveeer! + kaffe och kaka på det= awesome eftermiddag! Att ni ser vilken som jag har gjort och vilken som Corne har tillagat?

/sara


Omeletter på g!


Hår

Nu har lovet äntliget börjat! Jag har inte hunnit med att göra så mycket än och har heller inte tänkt att göra så mycket. I fredags var jag i alla fall och fixade utväxten och mina exteremt slitna toppar! Det känns verkligen så sjukt mycket fräschare nu! Ikväll har vi ingen träning så då har jag tänkt att sätta mig framför någon bra film och käka onyttiga saker! Förresten så tycker jag vi borde hitta på något i veckan tjejer!
Så här är resultatet det vart ju ganska kort men det känns faktikst riktigt bra! Jag köpte dessutom någon slags healing sak. Jag tror faktiskt att Sara har en likadan så nu hoppas jag att mitt hår ska må lite bättre!
Just det på tal om inget så har jag beställt en iphone 4s hahah sist av alla oss tre men kände att jag var så otroligt less på min skräpmobil!
Cornelia

flytta hemifrån?

Hittade denna bild på min gamla dator. Jag gjorde den innan jag och cissi skulle flytta in och bo en vecka hos corne för 1,5 år sedan. Vem vet, detta kanske blir en verklighhet om två år?
sarboxx

mmmmmmmmmm

Några bilder från kvällen. Som sagt så var temat M och på middag så var vi mario, Meredith Grey, mexikan, Maria Montezami, mekaniker, mimare och miss world Sweden.
Hejsvejs!
/Sara

RSS 2.0